6 Aralık 2007 Perşembe

Tanışma Fenomenleri (Hiç Okunası Deil)

-Hakariki

Gönlüme düştün, kor oldum önune düştüm. Adınız ne?

-Pusat33a

nasıl gidiooo bab.. cok tatlısın bunu biliosun dimi şş şeker kız.

-Aliosmantevfik

askerden geleli ne kdr deişmiş bu net ortamı yahu. nası tanışsam sizle bilmem ki.

-CrazyCoban

iş başında okudugum bir kitap varidi. Adı "haydi" idi. sen ona cok benziyorsun. Haydi adını sole bana.

-Şairin Kol Düğmesi

buralar cok soguk ama ben seni düşuyorum.
gözlerin içini yaktı ansızım.
bu sogukta içimi ısıttım.
seni gördüm aşka düştüm.

Bu dörtlugu sana sana yazdım şeker kız. Hahaha nasılım ama? Ben yazarım biliomusun. Tanış benimle.

-Pasaparala

Seni paraya boğarım. Msn adresine karsılık ne kdr istiosn? Hesap no ver bana.

-FransızTostu

Jotemu vela poktula paris le geolosis. le msn vent le'vergesi? Burda şimdi ben sey dedim hani anlamssan diye diyorum yanlıs anlama sakin. İlk cumle hakkında bi fikrim yok ama ikincide msn adresini verirmisin dedim Madam.

-Okanı Bayarim Beyazı Öttururum

Hahahaehea :D:D:D nası ad ama nası heaheahaeea :P Bak benimle tanısmak istersen al sana cep hahahaha burda yazıdan başka bişe yok ki nerden cıktı cep hahahahae :D:D:D:D ayyyy ölicem.

-Kuul Gölu Artizi

Meraba. Naber? huh

-Bakliyat

kavun karpuz kiraz

******** İthaf ediyorum acaip sıkılmışım saat sabahın erkeni. Senin yolladıgın su kult fransız sarkı calıo. Ne bilim nan acaip sıkılmısım haa bide soguk nan hava

Ben Vurgunum Bir Genç Ablaya


Velhasil cok durulduk. Durdura dura gökusagı olduk. Korkuyorum Bulent Ersoyu gölgemde görmekten. Buda bi serzenişten ziyade arzu aslında. Gelsin ablam. Gelsin ki kur yapalım. Ben varim ablacım cariyem ederim seni. Geyik sırtında gelin ederim seni. Bu abla beni görmeli gelip yamacıma cay icmeli. Ben bir gökkusagıyım -Gey Eyledin Beni- Parkında... Ablam cidden seni ayri bi seviyorum. Cok katıksız seviyorum. Katıla katıla gülüşüne kurban olurum. Fünün eylerim bir ekmek parası. Diger ucuna gidicem be abla su gokkusagının. Gani gani altın...
Ejderhamla gelicem seni istemeye. Eskide kaldı deme , başımı yeme ablam. Hadim ederim seni. (aslını unuturum yaparım bunu) Bulentim 4 kişiyiz... Okuyoruz da... Ah ablam bi bilsen karşıki dağlar bizim. Sen cok pragmatistsin ablam. Duymadım ama dokundum. Sana cok yakınım ben be abla. Artık südyen takma tiksiniyorum senden!.. Yanarım dönerim bir sana azadeyim. Bulent Hanıma saygılarımı iletiyorum burdan bir kucak baloncuk... Yerim senin ufacıgını Bülent!..

5 Aralık 2007 Çarşamba

Ayıpsa Ayıp Olsun

Munhasır hakkıma özenle sectigim davranıs silsileleri -ki beni durdurmaz hic bir zat- gözumu burur haz , gösteriş ile takayık şehvetler . Dozaşsız bir şuhu bulurum, yoluma baş koyarım. Bunu yapıcak adam yoktur benden ziyade. Kemdimi şehvetlendire şehvetlendire değirmen ederim. Eylerim tarumar kendimi bu değirmen taşında. O vakit suyu bile ben taşırım değirmene. Birden cok binden az işlevim var mirim. Sen görmesen hissetmesen ben niye varım.
Ben bunları yaparım ayıptır ama laiktir. İtinayla belirtirim;

İşerim ben balkondan , camdan... Gorulsede ört pas edilir cogu zaman. Kendisiyle karsı karsıya gelir goren zat, benden ziyade kendinden ürker. N'eylesin camdan işeyen adamı.Ama bilmez Bi çıkar gözetmeden işedimi. Üşengeçlikten gelir bu mealim.Katmeriyesi ki
ramazanda pek bi etklidir bu yontem. Kepaze ederim adamı. Gecemez evin önunden malum-u zat ole kala kalır. Yağmursuz havada deşerim kuyunu akıtırım pekmezini ey davulcu. Burdan sesleniyorum macera arayan davulculara buyrun gelin. Gelin ki beni hissedin.

Densizliğin Klasından Gelir

SELPAKLI Bİ GİRİŞ
İç çekip girmeyi secenlerdenim. Basit nedenlerim var. Yapamiyorum sizin gibi alevli bi sekilde giremiyorum olaya. Tarz degil kılas deil baska bişey bu. Durağanlıkla ilgili... Sayıyorum oldugum yerde. Net ki bu bole deiştircek bi rektor yok ortada. Dışardan talep geldi artık "Deiştir ulan kendini densiz". Netekim taleplerle aram iyi deil. Olsa burda ne işim var. Kendimdem talep beklerim. Talebimle cok içli dışlıyım ben. Hissediyorum densizisi. Beni ben yapan icimdeki talep diyorum. Burdanda sesleniyorum ustume gelmeyin.

Paragrafa giriş cumlelerini özenle secenlerden deilim. Vurgun yeri degil... Ansızın, ilk kelimeyle sevişmeyi seven adamlar bunlar. Oysaki bi tohum var yeşertmen gereken. Burdasın ve sevişmek icin daha zamanın var.
SELPAK ile KAKARİ MACERALARI
Sana hayranım, o kadar ki seni kışkırmak istiyorum. Seni aldatıyorum , bunu umarsızca yapıyorum. Sen benden hiçbir çıkar beklemedin ki. Oysaki sana saplanışım farklı bir dokunuş kattı bana. Ustumde senden krişe olmasın bir tırnak izi bıraktın. Özenle seçmediğin açık. İşte bu yüzden beni özel kıldını sanıyorum. Sen hep krişeden kacardın , senin tek gunahın buydu.

Beni etkilemiştin ama tepkimemi görmeden kaçtın. Sarıydı senin diğer adın. Sonbaharı hiç yaşamadın sen. Kabul etmedin senden daha silik ve isli varlıkarı. Sonbahar yaşıyordu , en az senin sarı saçların kadar.
GERÇEKTEN KAÇIŞ VE TÜREVLERİ
Vurguma sümümü bırakım. Hoppili hoppili koşarım ben gelemem imlanın cercevesiz camlarına. Bakarım at gözlukleriyle ben dünyaya. Sabitim arkadaşım ha bak evdeyim gel gor beni valla hi börekler açarım sana. Bi sigara böreği yapıyorum ki akıllara ziyan. Gelmesin ama bu eve ziyankar adam. Çekemem. Dayanamam burnuna gaga atarım burnumla. Anlamazsın sevişir burnumuz fütursuzca. Yaparım bilirsin , yapamassan gaipten kopar gelir o sarılar akar orana burana. Akar ulan.

Televizyonda "İhanet Avcıları" var. Olmasada olur ole bişe. Nası bi bileşke ustune kurulmustur yahu tuylerim hopladı. Reality Tv de vardı bunun aslı. Enfesti o. Kufurlere sansur vermezledi. Haz patlaması yaşardım ansızın her "F*ck" ile kurulan kalıpsal şeylere. Şey diyorum kanım ısınmıyor benim bu çetrefilli kelimeye. Her yere her şekilde geliyor muzur. Ole kufur mu olur? Havası yok abi yok. Kodum mu oturtma gucu yok. Ole havada kalıyo hep. Nese aldatma silsilesine geliyorum. Surekli 3 kişi hep aynı moduler. Hadi bil bakim kim kime dum dume. Geyler bile aldatıo bu dönemde bir birlerini. Etraflıca bi filmde gormustum ki nutkum tutuldu. Abi aldatmadır , geylerdir. Yok fena sıkıldım. Noktayı koyuyorum. Hoooop Kestik.

Biterken "Tosca- Suziki" calmaktaidi.