26 Şubat 2008 Salı

Anal ve Etik


Bilmem kac saat bilmem kac tiktak. Dısımda mi icimde mi? Ortası nedir? Cok fazla ortak yanımızın olması beni ortalık malı yapar mı? Orta ulan , orta oyunu falan. Ne gariptir ki ahlaki darbeler burayıda eline geçirmiş.Tüh binbeşyüzsekiz. Bir diyosun üç cıkıyo , üçü biraz daha cekiyosun dötünde bitiyo matematik tik tik (t)iki.Cok vahim ve buhranlı. Gelmişine geçmişine demeden sıyrılmak kendini gün görmemiş yerlerinle özel bir hayat kurmaya itmek lazım. Ben ve pipim cok mutluyuz ablası , ahaha ehehe hınk düştü. Ortalık yerde değil miydi bizim malımız? Netekim özelleştirildiğini hissediyorduk fakat gel gor ki ortalık malı olmaktan uzak pipiler. Orta orta urta ha bide zurta. Ben pipimi hisselere bölüp ihtiyaçı olanlara dağıtıcam abi. Bölesi daha bi hisseler kumpanyası. Alan mennunda satan hiç hazzalmıyor bu durumdan. Neden bir değil de çok! Gene matematik giriyor işin icine. Sıyrıl kaç diyor Sedatım anla birileri. Bırak pipini kaç. Bırak ki şenlensin zurtalar. Hertürlü açmaz hertürlü yenilen biz ve pipilerimiz. Blop!..
Biri cıkıp organ lazım organ lazım demiş sonra ne olmuş orgazm olmuş. Pes!..
Bi coban varimiş kuzuları koyunları eşşekleri "libilili libilili" ezgisini -do- dan solemiş. Haydi eller nolmuş? Libido olmuş. Olcak iş mi?!..
Sek sek sekerek makbule. Seks makinası makbule!.. (-Do-dan sölerseniz max verim alırsınız)

Lakin ne varsa toplumda var. Etik etik etik. Ziktir ulan!.. Havada aşk kokusu var. Havada aşk kokusu var. Engelleyeni de sikim teşfik edenide! Susmalı.. Haydin kestik bitti gitti.

1 yorum:

redfish dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.