13 Ekim 2008 Pazartesi

Keep durağan

Sakince uzanıp sözlerinin kifayesizliğine sığındığını farkederek sarılır bir kez daha sincabına , sözler -little trouble lyrical groups- iticiliğinin altında farklı tatlar barındırıriken görmezden gelmek işin kolayına kaçmaktır hatta bu cümleyle ne ifade ettiğini bilmeden birşeyler yaratmak oldum olası ahmaklıktır. Bu nedenleri göz önünde tutarak daha başlamadan yazımı bitirmek bana yakışan bir harakettir.
-bitti-
Isınma turlarının gerisinde kalan bir güzellik gözüme carpan , sekiz kere eğilip kalktıktan sonra ve dinlenen müziğin gazabına uğrayıp "ah ulan böyle edebiyat yapmak hele bunca zaman sonra -- yazık , yazık --" herneyse bu parantez icine takılıp yazımı daha başlamadan bitirmek bana yakışmaz.
-başlangıç-
Bir bit vardı sacımda benden gayri benden sessiz. En azından eli kalem tutmazdı , ah bide tutsa ben burda olmazdı. Bütün lekeleri görüpte kaleme almayan bitin götüne comak sokim. Sırf bu yüzden Mikroçomak işine girip endekslenen iş portföyünü kendi icimden sacımdan bitimden sağlayabilirim sandımca.Diyorum ki ; Biti olan gelsin abi , ilacı bende. Eğer sende kendinden kacıyorsan , eğer sende bitinden dem vuruyorsan ne duruyorsun zaten Slogonik insansın , şarkıların tınısından kaçarsın ulan. Bence bitlerin ölmeli , öldürülmeli. Size temenni ediyorum (bi yandan edemedimin farkındayım) bu işi çözen Başkan olucak. O da ben olucam. Bütün bu paragrafın iticiliği altında ezilerek söylüyorum , bu paragraf bana yakışmıyor.
-bitti-** with double star!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sedat sedo ccc abi gidelim mi? diyebilirdim seni neyse devam cnm benim..