6 Nisan 2010 Salı

Binimum Denyolaşma Evreleri

Bu sefer farklı bir tribe gireceğiz. "Gönül Yolculuğu yapacağız , epik meselelerin peşinden ilerleyeceğiz." Hah. İllüstrasyonlar ile güçlendirilmiş bir resital sunacağız. Kendi hayatımızdan birkaç kare paylaşacağız sonra durup içlenip " Ah ulan Remzi , Ah ulan Kamuran" deyip saç baş yolacağız. Öyle mi düşünüyorsunuz? HAYIR ulan. Bunların hiçbiri olmayacak. Yok lan birazı olacak. İllüstire iyidir , candır. Let me try it my sweet hunnybunnykunnylerim.

Varan 1 : Beginning is not just a Candy!



Fazla söze gerek yok. Filler ile kaotik bir savaşa girdiğim ve sonrası ifil ifil esen rüzgar ile filin balgamı arasında bir köprü oluşturup o sacın ön buklelerinin oluşmasında pek yararlı olduğu görülür meselenin. Cok körpeyiz , kaç kaçtır , ne nerede yenir falan tadındaki soruların ön koşulları ile kafamda yeni yeni oturmaya başladığı sikindirik bir dönemdir. Ama ben mennunum , ama ben kalendarım. Höyt lan!


VARAN 2 : Mezuniyet'in İçgıdıklayan Deklaşör Etkisi!



Dur dur önce bi sigara tellendirelim. Peh. Meseleyse mesele kardeşim. Bu fotoyu ceken cılgın kardeşim hala gözlerimin önünde. Keza kendisinin Düzce'nin girişinde ve çıkışında , orasında burasında elinde fotoraf makinesi ile BİLBORDLARA reklam olduğunu evvela biliriz. Eh malum KRAL işçilik cıkarmış. Bu yazıyı okuyorsa ellerinden öperim. Entellektüel Düzceli sıfatını alnına peceye yazar yapıştırırım. Allah razı olsun. Bu fotoraf sonrası hala körüm (soyut anlamda falan).

Varan 3 : Bombastik İzmir vs. Hopçiki Düzceli!



Oh moh. Nedir bu deli divane hallerim bilinmez. Lakin ilk tadıştır , ilk öpücüktür Nazlı İzmire. Tadı hala damağında ki bu savaşın tartışılmaz galibir şu an diyar diyar nefesini cektiğimin İzmir. Taşı altın , suyu garip kimyalsallı bol kıl yapan İzmir. Severiz , tadarız. Peşindeyiz.


Varan 4 : Prep , Krep , Direk Mesele!




Ah şu cılgın zamanlar. Evvela tarizden hiç kaçmamışız , Emo Antisemptazanı Şirin Tripler. Yanlış ama doğru şeyler. Cok büyük bir adım , cok büyük bir meseleye giriş. Şöyle böyle şeylerin peşinden koşuş , birden hopçikiler falan. Başım dönüyor lan o zamanları düşündüğümde. Özledim bide galiba yahu. Ah şu okulun son sene sendromları , belli bir kalıp varsa bunun dışında söyleyin 5 lira işler benden. Neyse lan , kesiyorum burada.

Varan 5 : Det! Gene mi Sinek dolaşıyor Florasanda!



Spontane gelişen sıkılma ataklarının , mahrur bakışlar ve dadaist bir tavırla birleştiği anın tadını cıkarmak nedir lan? Ben bilmem , benim meselem , benim şukelalığım. Keza baya baya işe yaradı bu körpe sincap haller. Mazide bir ükdedir , oralarda sürünür durur. Tastik ederiz , etmeyiz ama genede severiz.

Varan 6 : Hometown!



Telli telli şu telli turna (8)! Neme lazım neyin ne olacağı belli olmaz. Orda da bulur bizi külliyen zirzop. Mahrur bakışlar gene sahnede , gene o sikici masumane tavır sergilenmiş. Ne diyelim ne olsun. Pure , soft , neşeli , tantumlu şen şakrat günlerdi. Cıstak cuptak!

Varan 7 : Önüm Arkam Sol İç Çapraz Sağ Arka Baldır Kası Düğmesi!



Sen kendine ne ettin seslerinin bir kez daha hat saffaya ulaştığı o cılgın günler. Eh biz buyduk , bu olacağız , içimde bir Kurt öldü falan. Dedik ya neyin ne olacağı belli olmaz diye. Al sana haykırış , al sana İmza. Tüh sana , tüh bana. Ama ORDAYIZ! Belkide tam yanındayız filan. Seveceksin!

Varan 8 : Lemonsal Konaklama!



Devamlı , giderli , heycanlı , tükenen , bitmeyen , bıkmadan temelleri sağlamlaştıran , böyleside varmış denilen eşşiz zamanlardı. Sevdik , sevildik , durmadık , yenilendik , büyüdük ve en önemlisi genişledik. Öperim kucaklarım Limonumu buralardan!Büyük bir teşekkür borçluyum! Luvya!

Varan 9 : Kendi Halinde bir Bakliyat!



Evvela cok arzulandı , cok istendi ve sonunda beklemenin sonucu alında ve Bakliyat rahata erdi. Kafası rahatladı , benliği bi çıtır değişti ama sonra doğru yollar hep bulundu. Büyümeye devam etmenin cezasıda cekildi , sevincide paylaşıldı. Cok hızlı ilerlendi , bazen bu hızdan dolayı cokta yavaşlandı. Yavaşlanan o noktada Hızlı bir Limon takviyesi ile tekrar haraketlendi. Haraket halindeyiz , devam ediyoruz. Son bir foto daha , sonrası tekrar aranızdayım.

Varan 10 : Şimdisi Budur , Sonrası Bilinmez. 3'e Kadar Say Geliyorum!



Evvet gene geldik , cok meseleli cok alengirli cok bi boka yaramayan bir metinin sonuna. Bu yazıyı yazarken hayatımdaki diğer etmenlerden arınmaya çalıştım , uzak durmaya çalıştım ama Lemondan kaçamıyorum malesef. Ahahaha. O hep burada , yanımda. Benimle hatta bizimle. Sonuç olarak şu an bu denyo bu halde , farklı meselelerin peşinde. Öyle KÜCÜKTEN BÜYÜĞE sıralandım , sizleri selamlarım. Eğlendim lan bu yazıyı yazarken , bu oldu a.q. Teşfik primi yiyen Kuala gibiyim falan. Det bana det size. Evvela ne olduğumuzu bilmek lazım , ah evet ne olacağımız hiç belli olmaz. Manidar sonlar , sikici kelime grupları. Giderim , gidiyorum ve Gittim!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Neler olmuş.
Nasıl anlatmışsın.
Ben okudum, geçmişsin.
Ölüyorsun.
Devamına..

Nil dedi ki...

allah kahretmesin seni! Ben bu yazıyı inceler, discourse analizini yapar, semantic özelliklerini çıkarır, pracmatic bakış açısından hocaya sunarım! yaparım bunu. bu da dilbilimsel denyolaşma olsun. hadi bakalım.
:)