2 Şubat 2011 Çarşamba

Hatunları Kategorize Etme Çabası Vol.1


  1. Yalnızlığa obsesif bir şuursuzlukla bağlanan , kısa vadede kederli fakat uzun vadede bu kederden nasır tutmuş bünyenin halinden vaktinden memnun olma eğilimi üzerine "Ben yalnızlığı seviyorum abi , ne öyle ona sorumluluk besle , dert anlat falan. Hiç bana göre değil." kafasını yakalamış , genelde Anadolunun keyifli lokasyonlarından yaşayan hatunların ciddi ve sınırları zorlanmamış uzun bir ilişki sonrası düştüğü husustur.
  2. Dışarıya extra fallik görünüp , içsel dünyasında bir o kadar kapalı ve korkularıyla yüzleşen hatun kafası. Hemen hemen bütün erkeklerle flört etme yetisine sahip olunup , etrafında yaydığı sexapel duygu yoğunluğunu bir sonraki adımda "Aa hayır ben senin bildiğin kızlardan değilim , artık gitmen gerek." hadisesine getirmeleri pek olası bireylerdir. Fethedilmesi zor bir bünye olmasına karşın , şayet fethedilirse gayet keyifli ve yoğun hadiseler yaşanması olasıdır.
  3. Dışarıya extra Anadolu görünüp , kapalı kapılar ardında reel fallik abilitysine sahip olan manita kafası. Dışarıdan bakıldığında , bu karıdan bi cacık olmaz abi - bu zamana kadar eline erkek değmemiştir içgüdüleri oluşturup , sonra sonra sağdan soldan dedikodu tabanında duyulan olaylardan sonra ağzının 5 karış açık hale gelme durumu çok çok normaldir.
  4. Ne istediğini asla bilmeyen , kendini keşfedememiş ama bu arayışı sonrasında başından geçen erkek bazlı olaylar sonrası anlamsız bir öz güvene sahip olan ve bu öz güveni beslemek adına büyük bir bilinmezden ağır bi metafor çıkarmış manita kafası. Kişisel olarak en nefret ettiğim karı tipi olmakla birlikte ; hayata dair hiçbir bilgi birikimi olmamasına karşın amiyane tabirle erkekler tarafından götünün kaldırılması sonucu çoook başka yerlerde uçuşan egonun patlak verdiği noktada simitçiye boyacıya kaçma eğilimi göstermeleri bile normal karşılanması gereken husustur.
  5. Hayatın kendisine ufak yaşlardan itibaren oynadığı kahpe oyunlar sonrası , erken yaşta olgunlaşma eğilimi gösteren manita kafası. Genellikle ailevi sorunlar sonrası ayaklarının üzerinde durma çabasının hat safhaya eriştiği ama bu durumun acı bir şekilde sonlandığı elinde torba kendisine kucak açan her türlü eve sığınan ve benim kişisel olarak en çok üzüldüğüm bireylerdir.
  6. Sözde gayet avant-garde bir manita olarak görünsede nesli tükenmekte olan Alfa-Erkeğinin peşinden koşan ve ezilip kakılmaya , hor görülmeye , kontrol edilmeye sapkınca bağımlı olan manita kafası. Genelde kendisinden ziyade pek çirkin erkeklerle birlikte olup , etrafındaki insanlara yaşadığı dramatik ezilme durumlarını ballandıra ballandıra anlatan ve bundan haz alan anlamsız bireylerdir. Tiksinirim.
  7. Sadece ve sadece güç peşinde koşan ve bunu açık bir şekilde ortaya koyan manita kafası. Durum çok nettir ; "arabası varsa veririm abi" eğilimi içersindeki manitaların saçma sapan bakış açılarından başka birşey değildir.
  8. Geçmişte yaşanan büyük bir aşk sonrası , eski sevgilisin siluetini her tarafta umarsızca arayan manita kafası. Sırf eski sevgilisine benziyor diye anlamsız davranışlar gösterebilicek bir yapıda olan bünyelerdir. Sonrası bu durumdan pişmanlık bile duymacak kadar geri kafalıdırlar.
  9. Dişiliği ile birçok şeyi başarabiliceğinin farkına varan ve bu uğurda asla birlikte olmayacak insanlarla bile birlikte olabilicek manita kafası. Genellikle işsel hususlarda karşımıza çıkan bu tip hatunlar , hayatını başarı odaklı bir saplantı ile çerçevelemiş ve istediği noktaya geldikten sonra aslında hayatın ne kadar boş ve tiksinç bir yer olduğu kanısına varmaları anlaması hiçte içten değildir.
  10. Entelektüel anlamda belli bir noktaya gelmiş ama fiziki anlamda yavaş kalan manita kafası. Fiziki kusurlarını bilgi birikim eseleriyle doldurmaya çalışan ama bir çok erkeğin umarsızca hızlı manita aramaları sonucu her zaman kaybeden birey olma sonucundan kaçamayan ve bu başarısızlığı daha fazla şey bilerek kapatmaya çalışma sonucu sonunda hak ettiği aşkı bir şekilde kazanan bünyelerdir.

2 yorum:

gLazada dedi ki...

Çok eğlendim beybi =))

wimparella dedi ki...

direk dördüncü maddye çarptı gözüm ve tuttum.