6 Mayıs 2012 Pazar

Boş Beleş Adamın Boş Beleş Günü

Uzun süredir "Tamam bugün kesin yapıcağım" diyip kafadan 2 ay sallamış bulunduğum bir etkinliği gerçekleştirdiğim için çok messudum. Zaten boş vakitlerinde boş beleş bir insan evladı olduğumdan ötürü , minimini laptobumu koltuğumun altına alıp ev arkadaşımın hegomanyası altında bulunan Bornova CafeMania sularına akarak iki blogculuğun belini kırmak ise son boş beleş haraketim olarak şu dakika kayda geçmiş bulunmaktadır. Birşeyi yazdığın zaman kayda geçmiş olması da ne sikik bi durumdur ama geçtik kayda yapıcak pek de birşey yoktur. Herne ise , şu an ne yaptığımı anlamış bulunduğunu düşünerek kafede gözlemlediklerimi gene boş beleş şekilde anlatıcığım. 

Öncelikle burası çok garip bir yer. Şöyle ki mekanın kafadan 4'te 3'ü kadın ve hakikaten çok garip kadınlar mevcut. Tabi ki bekar okurların kan kokusunu almasını isterim hatta kan kokusunu kayda geçtim , hem alın hem görün. Zaten bundan başka da garip bir özelliği yok mekanın , bildiğimiz modern öğrenci kahvehanesi. Ha ama kahveler çok güzel ona diyecek yok bir de üzerine güler yüzlü çalışan insan evlatlarını ekleyince tabi samimi duygular ışığında seviyorsun , evin gibi benimsiyorsun , biraz daha zorlasalar yatıya bile kalabiliyorsun. Müzik mevzuları ise oldukca değişken , gün geliyor ki pop , gün geliyor ki downtempo ve öyle günler geliyor ki flamengo ve french mevzular kulağınızı gıdıklayabiliyor. Mekanın görece bizim tarafımızdan ele geçirilmiş olmasından yüz bularak arada gidip Dinamo Fm yapıştırıyorum ama tabi çok durmuyor , duramıyor. Olsun varsın müzik konusunda farklı hiyerarşik mevzulara yenik düşelim , mekan kıyaaak. GELİN.

Az önce mekanın patronun yaşamış olduğu kadınsal bir drama şahit oldum. Direk kadın kafası manyetik alanı içersine girilmiş , bir oralara , bir buralara her zaman ki anlamsızlık kısasında savrulmuş. Oturduk iki lafladık , dedik ki kadın kafası , dedik ki hatta senin ki 9. dereceden kadın kafası sonra sustuk. Sorsalar 9. derecesi nasıl oluyor , anlatamam. Ama hani kadınların çekişme mevzuları , hani biri gelince eskisinin götünün kaşınması , hani 3 gün önce evlenelim biz diyip 3 gün sonra ilişki çok monotonlaştı ayrılalım diyen kadın kafası. Mühim çok mühim işler bunlar. En iyisi kadınları kadınlara bırakmak ve testesteron salgıladığımız için Allah'a şükretmek. Mevsimimiz gelince azgın bir boğayız ama netiz amınıkiyim.

Eveeet.