9 Nisan 2011 Cumartesi

Kova Burcu'nun Nisan Ayı Yorumsalı

Öncelikle Nisan ayı içersinde Güneşin , Saturn ile olan ilişkisi biraz alangirli ve sıkıntılı olucağından 24 Mart saat 11.02 ile 11 Nisan 23.45 dilimi arasında yapıcağınız tercihlerin 20 Nisan'dan sonra acısının çıkması söz konusu olabilir. Bütün bunlar olurken tabi ki Mars ayını unutmamak gereklidir ki 2 Nisan ile 4 Nisan arası hafif aya yaklaşıp sonra bi çıtır sol yapıcak olan Mars , size çok pozitif bir enerji pompalıyacak. Akineksi Galaksisi , Nisanın son günlerinde astral enerjisi yoğun olan kovayı derinden etkileyebilir. Aman dikkat diyorum ve sinirlerinize hakim olmayı öneriyorum sayın kovalar. Geri kalan günler normal bazda ilerliyecek amma velakin doğru seçimler yaparsanız. En nihayetinde Zodiacın en köhne yerine seslendiğiniz aydasınız.

Para
Nisan ayı özünde çok sıkıntılı geçicek gibi görünebilir ki mantık dışına çıkılan her durumda da öyle olması olası. Şöyle ki , ay başındaki parasız durumlarınız ayın 7si gibi bi çıtır düzlüğe çıkmanızı sağlıyacak. Fakat kontrolsüz yapıcağınız harcamalar ile ayın genelini negatif şekilde etkileyebilirsiniz. Yükselen burcu Boğa olan Kovalar ise bu ay içersinde sıkıntı yaşamamaları olası. Diğer yükselenler için aynı şeyi söylemek mümkün değil , zor bi dönem sizi bekliyor kovalarım. Ayın 15ini görürseniz , Nisan 22 gibi Jupiter'in pozitif enerjisi üzerinize düşebilir ve parasal konumlarda yüzünüz gülebilir. O zamana kadar enerjinizi ve cebinizi dolu tutun , sonrası Allahın takdir-i ilahisine kalır.

Sağlık
Sayın Kovalar , 24 Mart - 9 Nisan arası sağlıksal bazda ağır ve pandımanlı bir duruma düşmeniz söz konusu. Hatta etrafınızdaki insanlar sizin için endişelenebilir ama bunu fazla takmayın. Allahın size vermiş olduğu üstün mantık yetenekleri ile sağlıksal etkinliklerde kendizi pozitif bi konuma çekebilicek bi iradeye sahipsiniz. Bunu sadece ben söylemiyorum , Uranüs ile Neptün arasındaki yakınlaşma da bunu tastik ediyor. Enerjiniz ve kafanız hep dolu olsun. Ancak bu şekilde kötü düşüncelerin bünyede yarattığı stresten kaçıp , huzura ve sağlığa kavuşabilirsiniz.

Aşk
Aman diyorum , canım kovalar. Seksüel çekiminiz , sağolsun Jupiter tarafından ağır şekilde destekleniyor ama siz bunu farketmekte Mart ayından kalan negatif enerji münasebeti hususunda sıkıntılar çekiyorsunuz. Gezegensel durumlardan ziyade bahar ayının gelmesi ile çiftleşme oranın oluşan pozitif artış kısasında Ayın , Satürne olan uzaklaşması sonucunda bundan nasiplenmeniz biraz zor görünüyor. Fakat yılmayın sayın kovalar , 11 Nisandan sonra sağolsun imadıdınıza Pluto yetişiyor. Evet yanlış duymadınız Pluto. Her ne kadar görünürden ve gönülden uzak olsada , hayvani enerjisi ile sizleri yoğuracak ve amansız bi yoğunluğun içersine sokucak. Fakat 13 Nisan 12.02 - 14 Nisan 05.22 arasında Pluto , Saturnun arkasında kalıcak ve herşey tersine dönicek. Bu süre içersinde her ne yapıyorsanız tersini yapın sayın kovalar. Allah yolunuzu açık etsin. Hızlanın.

Genel Yorum
Astronomik bilgilerin ışında pek manidar olan kova burcunun , hafif sıkıntılı ama hafifte meşrep durumlar arasında kalması bekleniyor. Fakat herşeyi değiştirmek sizin elinizde , herkes kaderi altında ezilir ya da üste çıkar. Bu burç işlerinden pek hayır geliceğini ben de zannetmiyorum ama ben gezegenlerin yalancısıyım. Biline ki kendileri çok yaklaşmayı seven ama uzaklaşmayı da unutmayan uçan büyük taşlar , zodiac olayları zaten büyük bi lütf. Son bi tavsiye , bu ay yastığınızın altından Ametist taşını eksik etmeyin , negatifi alır rahatlatır falan.

Nisan Ayı için Tercih Edilmesi Gereken Meseleler

İçecek : Sütlü Çay
Kitap : Ekspresyonist Pezevenksel Edebiyat Kuşağı
Film : Post-Sırbistan yapımı ağır bağımsız dramsal filmler
Saç Kesimi : James Dean kafaları
Müzik : The Weeknd ve abstract hip-hop
Bardak : Geniş ağızlı fincanlar üzerinde kubist çalışmalar
Pastane : Bornova Topraktan

Bunların üzerine gidilmesinde tavsiye var diyorum ve Nisan ayı için hezeyanları kapatıyorum.

Hiç yorum yok: