24 Aralık 2008 Çarşamba

Brain or not Brain

Brain Freezing : Bol bol maniler söylendikten sonra bi nebze nefes alamama ile 3-60 sn arasında değişen ping time hezeyanın katkıda bulunduğu tatlı bir durumdur. O zamanlar ki gerçekten soyutlanır allahını bulursun. Hani derler ya "Bulutların üstündeyim" işte tam bu durum için söylenmiş bir söz öbeğidir. Bu gibi bir vakkaya denk gelirseniz size derim ki fazla üstüne gitmeyin. İnsanın insanlıktan cıkıp sosyal bir zombi olduğunu gözlemlemeniz fazla uzun sürmez. Eh birde siz bu vakkaya tutulursanız , derim ki tadını cıkarın. Feed your head dude!

Brain Stoping : Halk arasında "Overload" olarakta bilinir. Fazlada ders calışan öğrencinin uğradığı nacizane bir durumdur. Bu gibi durumlarda kahve veyahut 2 tek birşey icerseniz real hayata bi nebze dönersiniz. Şayet dönemeyip bu modda devam ederseniz ileri derecede brain boombing yaşayabilirsiniz.

Brain Boombing : Kısaca ebesinin günyüzü görmemiş kişinin yaşadığı ileri derecede beyin amcıklamasına denir. Bu gibi durumlar insanın hayatında bir bilemedin iki defa başına gelir. Tamamiyle gerçekten kopup , ne yaptığını bilmemek ve bu süre içinde yenilen bokların tamamen hatırlanmaması başlıcak göstergelerdir. Fakat herşey bu kadar optimist değildir. Hayatın değerini yitirdiği ve benliğin tamamen silinip yerine öküze bakan tren formatında -fıçın fıçın giden fakat önünü görmeyen- kişilik oturur. Allah herkesi bu korusun bu vakkadan! Sakının , sakındırın.

Brain Orgazming : Neşeli ve fırfır olunur bu dönemde. Herşeye muhteşem iyimser duygularla yaklaşır ,dokuduğu herşeyden orgazmik bir olay çıkarabilir insan. Süt içen inekler , kakasını yiyen bebekler , yüzen kuşlar , meleyen kelebekler gibi halüsilonojik objeler ve binimum sırma saçlı karılar görülebilir. Bastığı toprağa çoçuklarını bırakır bu insanlar.

Brain Fucking : Genellikle aile ve akraba içi durumlarda gözlenir. Yaşları 60-100 arası değişen teyzeler , nineler ve dedeler tarafından insana arz ettirelen bir durumdur. Ne olduğunu anlamadan bir mani söylevi veyahut "sen kimin oğlusun?" sorusuyla cıkagelir ve bütün beyin damarların tek tek sikilir. Ben kimin diye sorarsın kendi kendine. Ben kimin oğluyum , benim babam kimin oğlu diye feryat eder beyincağız. İflas eder oracıkta. Sonra yorulur bırakır diyalektik soru tekniğini ve mevzuyu olduğu gibi kabul etmeye itilir. Ben babamın oğluyum , babamdan bu dedenin oğlu der geçilir. Nenelerin söylediği manileride büyük bir içtenlikle dinler , yorulup mani söymeyi bırakması beklenir. Sonra eller öpülüp mekandan kaçılır bir avuç Brain Fucking ile...


Hiç yorum yok: